Plimbare cu pisica in parc. Geanta transport tip rucsac animale companie

Păstrați-vă pisicile răcoroase și confortabile cu rucsacul cu găuri de ventilație pentru animale de companie. Acest produs este un rucsac pentru pisici care include o zonă de țesătură ventilată pe partea din spate a rucsacului.

Zona ventilată vă va menține pisica răcoroasă și va ajuta la prevenirea acumulării de umiditate în timp ce o scoateți la plimbare. Nu trebuie să vă lăsați pisica în rucsacul cu găuri de ventilație tot timpul; pur și simplu desfaceți panoul ventilat pentru a permite pisicii dvs. să ia puțin aer proaspăt după ce se instalează. 

Pisicile care nu sunt ventilate corespunzător în timpul verii prezintă un risc mai mare de iritație a pielii și pot avea parte de căderea părului.

Sistemul de ventilație al rucsacului pentru pisici este conceput pentru a ajuta la menținerea spatelui pisicii dvs. răcoros și pentru a reduce riscul de probleme de sănătate în această vară. Cele mai multe ghiozdane pentru pisici sunt suficient de mari doar pentru a ține o singură pisică.

O idee pe care mulți proprietari de pisici o folosesc pentru diverse probleme de sănătate este folosirea unui rucsac cu găuri de ventilație pentru animale de companie.

Există diverse beneficii ale utilizării rucsacului, precum și consecințe de care poate nu sunteți conștienți.

Acest articol se concentrează pe beneficiile pentru sănătate ale rucsacului. Pisicile cu diverse probleme de sănătate tind să aibă dificultăți în a-și regla temperatura corpului, ceea ce le face să tremure.

Rucsacul este cel mai bun suport pentru animale de companie, oferind găuri de ventilație și mult spațiu pentru cățelul sau pisicuța dumneavoastră. Găsiți-l într-o varietate de culori și țesături și pregătiți-vă să porniți la drum.

Modul perfect de a pleca în călătorie cu animalul tău preferat, rucsacul este perfect pentru vacanțe în deplasare și pentru drumurile la veterinar. Cu o mulțime de spațiu pentru mâncare și apă, animalul tău va fi pregătit pentru orice.

Este o concepție greșită comună că pisicile nu se pot simți confortabil în rucsacurile pentru animale de companie. De fapt, experții în pisici recomandă călătoriile în ghiozdane pentru animale de companie din mai multe motive. Acestea oferă un spațiu sigur, închis, pentru felinele care s-ar putea simți inconfortabil să își schimbe mediul înconjurător.

De asemenea, animalele sunt mai ușor de transportat în vehicul, deoarece limitează cantitatea de mișcare resimțită de pisică.

Pisicile sunt, de asemenea, cunoscute pentru faptul că ațipesc ușor în timpul călătoriilor cu mașina, ceea ce face practic imposibilă căderea din mașină.

Pisicile sunt creaturi inteligente care apreciază un spațiu amplu în care să se miște. Acesta este motivul pentru care alegerea unui rucsac capsula pentru pisici cu o parte frontală deschisa și o secțiune divizată reprezintă opțiunea ideală pentru animalul dumneavoastră de companie.

Transportul pisicilor prin oraș poate fi o sarcină dificilă. De obicei, pisicile nu se bucură de călătoriile lungi cu mașina și nu există întotdeauna căsuțe de transport pentru pisici. Vestea bună pentru cei care sunt mereu în mișcare cu prietenii lor feline este că există acum o modalitate de a transporta pisicile prin oraș într-un mod mai confortabil.

Pisicile pot fi acum transportate într-un ghiozdan. Acest nou rucsac a fost conceput de un medic veterinar și este realizat dintr-un material moale care se simte confortabil pentru animalul tau de companie. Pisicile se pot întinde și se pot mișca ca și când ar fi în interiorul propriului lor mediu.

Acest lucru este conceput pentru a le face să se simtă calme și confortabile. Această nouă inovație este perfectă pentru toți proprietarii de pisici care sunt mereu în mișcare 

Genti cu bretele pentru transportul animalelor de companie

Cele mai bune genți de transport pentru animale de companie cu curele sunt realizate cu o curea de umăr confortabilă și căptușită, care poate fi purtată ca un rucsac. Acestea vin într-o varietate de culori și dimensiuni, astfel încât veți găsi cu siguranță una care să se potrivească nevoilor dvs.

Care sunt avantajele gentilor de transport pentru animale de companie cu bretele? Gentile de transport cu bretele sunt o opțiune excelentă pentru persoanele care doresc să își transporte animalul de companie cu ei, atunci când pleacă într-o călătorie.

Atunci când o persoană alege acest tip de transport, va putea să-și țină prietenii cu patru picioare aproape de ea și nu va trebui să se îngrijoreze de grija de a încerca să-i țină în mână în timp ce încearcă să facă alte lucruri.

Atunci când cineva alege o geanta care are bretele, va putea, de asemenea, să se asigure că animalul lor de companie stă confortabil atunci când sunt în mișcare. De asemenea, ei pot fi siguri că, indiferent de durata călătoriei în care se află, animalul lor de companie va fi confortabil.

Ia pisica in parc cu tine in ghiozdan

Pisica mea părea să fie foarte interesată de ceea ce se întâmpla în afara ferestrei. Tocmai îmi pusesem rucsacul în spate ca să pot ieși afară și am simțit că sare în el. Nu-mi venea să cred că a vrut să vină cu mine! I-am pus hamul și i-am găsit lesa înainte de a ieși afară pentru a o duce în parc.

Parcul era foarte drăguț și avea o mulțime de lucruri diferite atât pentru copii, cât și pentru animalele de companie. M-am bucurat să pot în sfârșit să împărtășesc acest lucru cu pisicuța mea, deoarece a fost ideea ei să vină cu mine și cred că s-a distrat la fel de mult ca și mine.

Un mod frumos de a petrece timp cu pisica ta este în parc. O soluție simplă: pune pisica în rucsac și ia-o cu tine în parc. Parcul ar trebui să fie un loc care are o mulțime de spații deschise și copaci pentru a se cățăra.

Dacă luați o jucărie, cum ar fi un laser pointer, pisica dvs. va avea cu ce să se distreze atunci când se plictisește sau când dvs. ați obosit să vă jucați. O sticlă mică de apă este, de asemenea, necesară pentru pisicuță. Nu uitați câteva pungi pentru excremente pentru atunci când pisica dvs. trebuie să meargă la baie! Distracție plăcută în parc cu pisica ta în acest weekend!

Rucsac capsulă plastic pentru pisici sau caini mici

Rucsacurile sunt din nou la modă, iar cea mai recentă tendință este una care există de ceva vreme: rucsacul cu capsula de plastic. Mulți oameni ignoră beneficiile acestor tipuri de ghiozdane, care sunt potrivite atât pentru câini, cât și pentru pisici, dar asta pentru că nu sunt conștienți de beneficiile lor.

Un rucsac cu capsula de plastic este un ghiozdan durabil și ușor, ceea ce este grozav pentru cei care au un animal de companie care adoră să meargă cu ei în aventuri! Acestea sunt special concepute pentru a face față greutății animalului tău de companie, ceea ce duce la faptul că este durabil. Rucsacurile ușoare sunt, de asemenea, grozave pentru cei care sunt mereu în mișcare. 

Rucsac cu capsula de plastic pentru pisici și câini mici:

  • Ideal pentru a lua animalul de companie în călătorii lungi.
  • Permite animalului să vadă împrejurimile și să nu aibă rău de mașină.
  • Spatele se atașează la scaunul auto și este bine fixat.
  • Picioarele din cauciuc de pe partea inferioară împiedică animalul să alunece pe suprafețe netede.

Poate fi folosit și pentru câini mai mici – modul perfect de a vă lua animalul de companie într-o călătorie lungă este folosirea unui rucsac cu capsulă de plastic. Acest ghiozdan oferă un mod sigur și securizat de a transporta companionul dvs. animal în mașină și îl împiedică să aibă alte preocupări.

Categories:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *