Intretinerea si curatarea adidasilor de firma. Nu mai miros!

Este un nou an și știm cu toții că un nou început înseamnă să avem grijă de toate lucrurile noastre așa cum trebuie. Dacă tot avem de gând să fim atenți la ceea ce facem, ar trebui să ne gândim și la hainele și încălțămintea noastră. Eu folosesc adidași de ani de zile și nu prea simt nevoia să migrez spre pantofi eleganți.

Ideea e că îmi place ca adidașii cu care mă încalț să arate mereu impecabil. Uite ce trebuie să faci dacă ai niște adidași din material sintetic și vrei să arate ca noi, scoși de pe poarta fabricii.

Așa îți dai seama dacă sunt adidași originali sau fake. Top diferențe

Unele modalități prin care ați putea să vă dați seama dacă un adidas este fals este să vă uitați la cusăturile de pe interiorul adidasului. Adidașii autentici sunt cusuți pe interior pentru a acoperi orice imperfecțiune sau găuri de șiret și sunt cusuți de mai multe ori.

Adidașii fake sunt cusuți prost și au de obicei ață scoaptă și șireturi vizibile. Un alt mod de a vă da seama este privindu-i în persoană. Dacă pantoful pare prea ușor, pare șubred sau dacă textul este ilizibil și este prea strălucitor, cel mai probabil este fals.

Adidașii fake reprezintă o problemă serioasă în industria adidașilor. De aceea, este important să știi cum îți poți da seama dacă sunt adidași autentici sau falși. Diferențele de top sunt următoarele:

  • Culoarea cusăturilor de pe pantofii falși este de o culoare mai deschisă în comparație cu cea a pantofilor autentici. -Interiorul pantofului în jurul tălpii trebuie să fie căptușit cu un strat subțire de piele. Dacă nu este așa, cel mai probabil este un fals.
  • Pantofii de sport fake tind să fie mai largi în zona degetelor decât modelele de pe pantofii autentici și mai greu de legat.
  • Marginile de pe pantoful fake tind să fie mai ascuțite și mai puțin rotunjite decât cele de pe pantoful autentic.

Căutați o pereche de adidași de înaltă calitate, de lungă durată, care să reziste la stilul dvs. de viață riguros? Dacă nu sunteți un expert, poate fi greu să vă dați seama dacă cumpărați o pereche de adidași adevărați, autentici. Cu toate acestea, există câteva diferențe cheie la care poți fi atent.

De exemplu, dacă vă uitați la eticheta interioară a pantofului, veți observa că o pereche falsă va avea adesea o căptușeală pufoasă înfășurată în jurul legăturii dintre talpă și pantof. Multe falsuri au, de asemenea, autocolante în loc de etichete, lucru de care ar trebui să vă feriți. O pereche falsă de adidași va avea, de asemenea, un material mai ieftin și, în unele cazuri, lipici.

Cum vă puteți da seama dacă sunt adidași autentici sau fake? Pantofii de baschet par a fi unul dintre cei mai populari pantofi din lume. Fie că sunt purtați de un jucător de baschet sau doar de un purtător ocazional, se pare că, indiferent de situație, oamenii vor să fie văzuți în noii lor adidași favoriți.

Cu toate acestea, cu prețuri atât de competitive și stiluri atât de numeroase, este de înțeles că mulți oameni trebuie să se întrebe dacă au în față o pereche de pantofi de baschet adevărați sau fake. Există multe moduri diferite de a identifica o pereche de pantofi contrafăcuți, cel mai evident fiind prețul. 

Ce trebuie să faci, ce trebuie să eviți: 6 moduri simple de a-ți șterge pantofii de alergare din material sintetic

Alerg de ani de zile și am purtat multe tipuri de pantofi de alergare. Singurul lucru care părea să mă deranjeze întotdeauna era acumularea de murdărie pe interiorul pantofilor mei.

Am vrut o modalitate rapidă și ușoară de a curăța murdăria de pe interiorul pantofilor mei și am găsit o modalitate ușoară de a face acest lucru! Iată câteva sfaturi pentru a face acest lucru: Folosiți o periuță de dinți – Dacă combinați săpun și pastă de dinți puteți crea un amestec foarte puternic pentru a freca murdăria.

Cel mai simplu mod de a vă păstra pantofii de alergare curați este să îi păstrați uscați. Dacă aveți un pantof de alergare ud, asigurați-vă că îl ștergeți cu un prosop înainte de a pune piciorul în el. Asigurați-vă întotdeauna că picioarele au fost curățate înainte de a vă încălța un pantof de alergare, deoarece acesta este cel mai important pas pentru a vă păstra pantoful de alergare curat.

De asemenea, doriți să vă periați periodic pantofii de alergare cu o perie de spumă o dată pe lună. Următoarea cea mai bună modalitate de a vă curăța pantoful de alergare este să folosiți un amestec de bicarbonat de sodiu și apă și apoi să continuați cu o clătire cu apă curată. Cel mai bun mod de a vă dezinfecta pantofii de alergare este să folosiți peroxid de hidrogen.

Îngrijirea pantofilor de alergare este la fel de importantă, dacă nu chiar mai importantă, decât curățenia spațiului în care locuiți. Cu atât de mulți oameni în lume, fiecare persoană este responsabilă pentru propriul impact asupra mediului înconjurător.

Pantofii de alergare au o mulțime de mici crăpături în care se pot ascunde murdărie ușoară și resturi. Fără o îngrijire regulată, aceste crăpături pot fi rapid înfundate cu murdărie și pot începe să miroasă. 

Cum să scapi de mirosurile din adidași. Ce tip de șireturi să folosești.

Astăzi vom discuta despre cum să scăpăm de mirosul nesfârșit de adidași. Întrebarea arzătoare pe care aproape toată lumea și-a pus-o este: care sunt cele mai ușoare modalități de a păstra adidașii mai proaspeți, mai mult timp? În primul rând, să definim un sneaker.

Un adidas este un tip de pantof cu o talpă foarte flexibilă, confecționată din cauciuc sau material sintetic și care se închide cu șireturi sau fermoar. Există multe cauze diferite pentru pantofii urât mirositori, dar cea mai frecventă este reprezentată de bacterii. Bacteria care provoacă mirosul urât mirositor se numește bromhidrosimă.

Mirosul de adidași este o problemă comună pentru mulți oameni. Acest lucru se datorează faptului că o mulțime de oameni nu își curăță adidașii atât de des pe cât ar trebui. În această postare, voi vorbi despre câteva modalități de a scăpa de mirosurile de adidași.

Puteți preveni mirosurile prin spălarea adidașilor după fiecare purtare. -Dacă adidașii dvs. au deja un miros, puteți încerca să îi puneți într-un recipient sigilat cu un bol de oțet alb. -De asemenea, puteți folosi o foaie de uscător pentru a preveni apariția mirosului. -Dacă vrei să pulverizezi adidașii, poți folosi un spray care conține 3% peroxid de hidrogen și îl poți umple cu apă. 

Ce să fac cu mirosul urât mirositor al adidașilor mei? Știm că este greu să nu-ți lași adidașii să miroasă urât, zi după zi. Așa că, dacă mirosul pur și simplu nu dispare, este timpul să faceți o curățare în profunzime. Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să afli care este cauza pentru care pantofii tăi miros în primul rând.

Este vorba de pantofi sau de tălpile picioarelor tale? Dacă este vorba de tălpile picioarelor, este posibil să aveți o infecție bacteriană care provoacă mirosul. Va trebui să vă scoateți pantofii și să vă spălați bine picioarele, precum și interiorul pantofilor, pentru a scăpa de miros. 

Cum să-ți faci sneakersii să iasă în evidență. Cum să faci ca adidașii tăi să arate ca unii scoși din fabrică?

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă face adidașii să iasă în evidență, răspunsul se află chiar în fața dumneavoastră. S-ar putea să nu luați în considerare cea mai bună opțiune, dar este acolo.

Modul în care îți poți scoate în evidență adidașii este cu o pereche de șireturi cu design sau culoare proprie. Există opțiuni care vin în multe culori diferite, de la cele metalice la cele pastelate și până la cele neon.

Cea mai bună parte a acestor pantofi colorați sunt modelele. Unele persoane care iubesc adidașii le place să adauge un pic de fler cu niște desene colorate pe șireturi, iar altora le place să rămână simplu cu o culoare. Oricare ar fi look-ul pe care îl dorești, există opțiuni.

Nike a făcut o treabă bună în ceea ce privește fabricarea de adidași de înaltă calitate. Adidașii au combinații de culori frumoase în ei. O modalitate de a vă face adidașii să iasă în evidență este să le dați un strat proaspăt de vopsea. Dacă ești iubitor de pantofi ca mine, atunci știi că priveliștea unei găleți proaspete de vopsea și a unei pensule este incitantă.

Înseamnă că am ocazia să stau și să devin creativ cu vopsirea adidașilor mei. Tot ce trebuie să faci este să îți iei pantofii vechi și o găleată de vopsea proaspătă și o pensulă și să te apuci de treabă. Aruncați niște vopsea pe pantofi, lăsați-o să se usuce, apoi mai aruncați niște vopsea pe ei și lăsați-o să se usuce din nou. Continuă așa până când simți că ai destulă culoare pe pantofi.

S-ar putea să nu fie nevoie să petreceți mult timp pentru a vă face adidașii să iasă în evidență, dar va trebui să știți cum să faceți ca adidașii dvs. să pară că au ieșit din fabrică. Iată câteva dintre lucrurile pe care le puteți face pentru a vă oferi un pic din acel aspect de școală veche. Dacă aveți adidași albi murdari, pulverizați-i cu un înălbitor uscat și ștergeți-i.

Dacă se întâmplă să aveți o pereche mai veche de adidași care s-au îngălbenit, unele dintre măsurile pe care le puteți lua ar fi să folosiți o periuță de dinți pentru a freca cauciucul, iar apoi să folosiți un amestec de bicarbonat de sodiu și apă pentru a-i freca. În jurul marginii tălpii este o zonă importantă de curățat. 

Categories:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *