Haine Ortovox originale. Geaca, pantaloni sau rucsac?

Ortovox convinge prin stilul montan la accesorii și echipamente

Succesul mărcii de îmbrăcăminte și echipament sportiv Ortovox a început în 1980, când Gerald Kampel și Jürgen Wegner au stabilit primul dispozitiv cu frecvență dublă de pe piață pentru căutarea accidentelor provocate de avalanșele montane.

Până în prezent, dispozitivele puteau trimite și primi doar pe diferite frecvențe, ceea ce duce la complicarea situatiei atunci când căutați victime. ORTOVOX F2 a rezolvat această problemă.

În 1985, compania a dezvoltat un rucsac adânc de zăpadă și o lopată pentru avalanșă, iar 3 ani mai târziu, Ortovox se dedica deja modei sportive funcționale din lână. În comparație cu produsele din fibre sintetice din acea vreme, produsele fabricate din lână aveau proprietăți de purtare naturale si avantajoase.

În anii următori compania a dezvoltat diverse articole sportive, echipamente și noi colecții de modă sport din lână, precum și lenjerie de corp funcțională din lână merino.

Aici veți găsi îmbrăcăminte practică de munte, inclusiv accesorii de marca, precum și echipamentele asociate de la rucsac, sac și sac de dormit până la trusa de prim ajutor, sondă pentru avalanșă, piolet și lopată.

Sistemul Ortovox: primul strat, al doilea strat și al treilea strat

Doriți să obțineți performanțe sportive de top pe tot parcursul anului? Apoi, designurile sportive de la Ortovox aparțin garderobei dvs. active. Lana joacă un rol important în colecțiile mărcii sportive și este folosită în multe creații.

Sistemul Ortovox se bazează pe trei straturi. Puteți pune așa-numitul strat 1, de exemplu, din tricouri, bluze, mâneci lungi sau lenjerie funcțională, în timp ce al doilea strat constă dintr-un strat mai calduros, cum ar fi un pulover, jachetă din lână, vesta sau cămașă de munte.

Jachetele, vestele, pantalonii scurți, fustele și pantalonii aparțin celui de-al treilea strat, care, combinat cu un accesoriu Ortovox asortat, formează cel de al treilea strat.

De exemplu, purtați o cămașă funcțională de reglare a temperaturii, care elimină umezeala, din lână merino si este realizat dintr-un amestec merino extrem de respirabil, cu o libertate extinsă de mișcare și proprietăți de izolație ridicate.

Combinat cu o bandă din lână merino care reglează umiditatea, temperatura și impreuna cu pantaloni de schi de înaltă performanță, poti pleca in următoarea aventură montană de iarnă.

Rucsac Ortovox pentru diverse nevoi și sporturi în aer liber

Sportivii alpini pretențioși ar trebui, de asemenea, să arunce o privire asupra gamei de rucsaci Ortovox. Modelele funcționale oferă nu numai spațiu de stocare și confort suficient, ci și variații pentru diferite nevoi și sporturi în aer liber.

În repertoriu veți găsi rucsaci pentru alpinism, excursii alpine, freeride sau excursii de schi. Rucsacurile pentru avalanșă, care sunt compacte și extrem de ușoare, sunt modele speciale pentru siguranța dumneavoastră.

Dacă nu știți încă exact ce îmbrăcăminte și echipamente sunt cele mai bune pentru proiectul dvs. de vară și sporturi de iarnă, ar trebui să dețineți site-ul companiei. Ortovox oferă un serviciu de consultanță online excelent pentru a găsi o ținută funcțională care să răspundă nevoilor dvs. individuale de purtare.

Îmbrăcăminte Ortovox: calitate de primă clasă pentru performanțe inalte

Abia aștepți următoarea provocare pe munte și vrei să fii pregătit pentru toate eventualitățile cu îmbrăcămintea și echipamentul tău? Vă recomandăm să aruncați o privire asupra gamei de îmbrăcăminte de la ORTOVOX.

Cunoscută ca pionieră în noua invenție a transceiver-urilor pentru avalanșă, compania a fost unul dintre cei mai distinși și inovatori in materie de echipamente din sectorul sporturilor de iarnă și în aer liber de aproape patru decenii – mai ales când vine vorba de drumeții alpine și tururi de schi.

Când vine vorba de îmbrăcămintea funcțională de la ORTOVOX, cea mai mare prioritate este acordată protecției împotriva intemperiilor și confortului la purtare, dar durabilitatea produselor sunt, de asemenea, importante.

Atât lenjeria Ortovox precum și îmbrăcămintea exterioară a mărcii este realizată folosind lână merino naturală și materiale cu proprietăți respirabile și de reglare a temperaturii.

Haine Ortovox: îmbrăcăminte rezistentă la intemperii pentru femei și bărbați

Îmbrăcămintea ORTOVOX trebuie să sfideze vântul și vremea, să păstreze caldura corpului și, în același timp, să vă protejeze de supraîncălzire atunci când luat parte cu adevărat la o ascensiune exigentă.

În plus față de lână virgină de top, tehnologii precum membrana Dermizax® NX sunt folosite pentru jachetele și pantalonii marcii, care, împreună cu cusăturile, asigură nu numai protecția la vânt, ci și impermeabilitatea: jachetele hardshell cu această tehnologie rezista până la 20.000 mm coloană de presiune.

În gama de îmbrăcăminte ORTOVOX de la SportScheck, veți găsi, de asemenea, jachete softshell și fleece, precum și jachete de vânt. Pantalonii funcționali sunt disponibili ca pantaloni de schi hidrofugi, dar și ca pantaloni scurți și confortabili pentru drumeții montane vara.

Aceste articole vestimentare de la Ortovox au nevoie de aventurieri și alpiniști

Drumeții cu experiență o știu: în excursii grele, lucrurile mici precum șosetele joacă, de asemenea, un rol important! Prin urmare, ar trebui să luați în considerare alegerea șosetelor Ortovox potrivite.

Ciorapii sunt croiți în funcție de caracteristicile anatomice ale picioarelor feminine sau masculine și oferă confort suplimentar prin potrivirea lor.

Acestea stau fix in picioare și, datorită amestecurilor de lână care reglează temperatura, previn hipotermia și supraîncălzirea. Similar cu pantofii de sport și drumeții, aceștia au amplasat cu grijă zone de amortizare, care oferă o ușurare specifică pentru zonele deosebit de stresate ale piciorului.

Funcția de compresie a ciorapilor este, de asemenea, importantă, în special pe drumeții lungi pe parcursul mai multor zile. Le puteți purta atât ca șosete pana la genunchi, cât și ca versiuni.

Lipseste ceva? Pentru a vă completa ținuta, avem și cămăși cu mâneci scurte și lungi, precum și bluze și tunici de la Ortovox. O acoperire practică – pălăriile, cacilulile – completează gama de îmbrăcăminte ORTOVOX.

Categories:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *