Cizme dama primavara 2021. Sunt lungi si au toc subtire

Cizmele de primavara reprezinta lucrurile necesare când ieși afară în sezonul rece. Încălțămintea practică te protejează împotriva frigului. Tălpile cu profile groase asigură aderență pe suprafețele netede, unde mai există zăpadă și gheață. Cu cizmele cochete de primavara puteți face drumeții la munte și la fel de bine o plimbare prin oraș.

Bucurați-vă de picioarele calde și uscate în timp ce faceți sporturi de sezon. Modelele de înaltă calitate cu izolație puternică sunt disponibile pentru femei, bărbați și copii în multe modele la modă.

  • Cele mai potrivite cizme de primavara

Cizmele de primavara sunt pantofi buni cu izolație, cu ax înalt sau mediu. Pot fi hidrofuge sau impermeabile. Cizmele clasice de primavara din piele au o căptușeală calduroasa din blană sau fibre sintetice. Pentru modelele sportive, pot fi utilizate și straturi izolante de spumă sau materiale stratificate de înaltă tehnologie. Tălpile necesită o izolare deosebit de eficientă împotriva frigului de la sol.

Deoarece cauciucul poate deveni dur și fragil la îngheț, producătorii folosesc compuși speciali pentru tălpi. Aceste materiale își păstrează flexibilitatea chiar și la temperaturi scăzute. Amortizarea integrată în ghetele de primavara poate fi foarte confortabilă pentru mersul pe teren pietros.

Cizmele de primavara ar trebui să vă păstreze picioarele calde și uscate. Este de dorit ca transpirația să fie îndepărtată spre exterior fără a lăsa umezeala să pătrundă în pantof.

În interior, cizmele de primavara trebuie să fie netede. Marginile deranjante sau cusăturile te pot deranja în timpul mersului și duc la formarea de vezicule sau rani.

Dacă cizmele de primavara au un profil bun și tălpi rezistente la alunecare, nu este o problemă. Starea pantofilor poate fi căutată în descrierea produsului. Profilele cu știfturi, precum și amestecurile cu cel mai fin granulat din metal sau alte substanțe fac ca tălpile sa aiba o aderenta mai mare. Cu aceste tălpi puteți merge în siguranță chiar si pe gheață.

  • Ce lungime de ax este potrivită pentru dvs?

La alegerea lungimii cizmelor, aspectele practice și la modă joacă un rol important. Un cizma lunga care se extinde până la genunchi încălzește piciorul inferior. Dar cizmele de primavara cu ax mai scurt oferă mai multă libertate de mișcare. Sprijină glezna dacă pot fi strânse bine. Căptușeala moale și asigură amortizarea șocurilor.

Sfatul nostru: cizmele de primavara cu ax înalt pot fi prea strânse pentru persoanele cu picioare mai groase. O alternativă bună în acest caz sunt cizmele la jumătate de înălțime sau cizmele care ajung doar deasupra gleznei.

  • Ce material este mai bun – piele sau sintetic?

Preferați materialele naturale sau vă place high-tech-ul cu proprietăți inovatoare? Pielea pare întotdeauna elegantă. Este respirabila în mod natural și poate dura mult timp cu o îngrijire adecvată.

De asemenea, pielea se adaptează la picior în timp. Se poate întinde într-o anumită măsură și mai târziu își păstrează forma. Pentru cizmele de primavara, pielea poate fi folosită cu blana la interior.

Avantajul este că pielea superioară este formată dintr-un singur strat. Nu pot exista falduri sau deformări care să te deranjeze mai târziu. Blana naturală asigură un microclimat ideal în pantof și se încălzește în mod fiabil.

Materialele sintetice sunt foarte ușor de întreținut. Ele pot fi curățate cu ușurință și sunt rezistente la majoritatea substanțelor chimice. Acest lucru joacă un rol atunci când mergeți pe cărări care au fost tratate cu sare sau cu alte substante. Chiar și pe plajă, apa sărată din mare poate avea un efect agresiv asupra încălțămintei.

Multe textile sintetice sunt mult mai ușoare decât pielea. Acesta poate fi folosit pentru a crea cizme de iarnă confortabile și ușoare. Țesăturile moderne sunt respirabile și resping umezeala.

Împreună cu pantofii din cauciuc termoplastic sau alte materiale impermeabile, acestea devin cizme practice impermeabile. Fibrele sintetice cu camere mici de aer, produse din carbon pentru stocarea căldurii sau spuma sunt utilizate pentru izolarea împotriva frigului.

Dacă noile cizme de primavara nu sunt încă suficient de calduroase pentru dvs., puteți lua măsuri simple pentru a le mări izolația împotriva frigului. Folosiți branțuri cu proprietăți de încălzire. Aceste produse pot consta din lână, blană, fibre sintetice, folii metalice și cărbune activ.

Lana și pielea de miel sunt bine cunoscute sub numele de depozite de căldură. Ele au avantajul de a respinge murdăria și mirosurile pe bază naturală. Lana poate stoca o cantitate mare de umiditate. Dacă picioarele tale tind să transpire, branțurile cu cărbune activ sau fibre naturale sunt o alegere bună.

Transpiratia este absorbita si dezvolta mirosuri mai putin neplacute. Branțurile cu folii de metal reflectă căldura corpului și împiedică eliberarea ei.

Un alt mijloc pentru picioarele mai calde în cizmele de primavara sunt ciorapii groși din lână, fibre sintetice sau neopren. Lana oferă proprietăți excelente în ceea ce privește gestionarea umidității și căldura.

Din păcate, nu este foarte rezistenta și tinde să devină subțire in zona calcaielor și degetelor, daca utilizarea ciorapilor este intensa. Țesăturile mixte sau fibrele sintetice moderne vă pot ajuta. Neoprenul oferă o căldură excelentă, dar nu are mijloace bune de disipare a umezelii din corp.

Înainte de a le purta pentru prima dată, asigurați-vă că noile cizme de primavara rezistă mult timp și arată bine. Aplicați produsele recomandate pentru îngrijirea pantofilor și dați cizmelor o impregnare suplimentară, dacă materialele sunt adecvate. Lăsați produsele de îngrijire să se înmoaie bine înainte de a utiliza cizmele de primavara.

În timpul sezonului de primavara, cel mai bine este să oferiți un loc în care cizmele dvs. de primavara să se poată ventila și usca bine după ce le-ați purtat. Îndepărtați murdăria cu o perie moale. Dacă cizmele de primavara sunt impermeabile, curățarea se poate face și cu apă caldă cu săpun.

Doar după ce a fost îndepărtată toată murdăria și cizmele sunt uscate din nou, se aplică produsele de îngrijire corespunzătoare. Sprayurile și lustruirea pantofilor sunt foarte utile. Sanurile de pantofi ajută la menținerea potrivirii și, dacă este necesar, la lărgirea puțin a pantofului.

La sfârșitul sezonului, tratați cizmele de primavara cu o curățare și îngrijire atenta. Verificați dacă sunt necesare tălpi noi sau alte reparații. Cel mai bine este să aduceți cizmele de primavara la cizmar înainte de a le depozita pentru a fi verificate.

Concluzie

Cizmele de primavara sunt minunat de practice pentru activități în condiții de frig, îngheț și zăpadă. Cu încălțămintea potrivită, excursiile în timpul sezonului de tranziție rămân foarte distractive.

Modelele frumoase pentru femei, bărbați și copii nu lasă nimic de dorit. Încălțăminte sportivă de drumeție, high-tech pentru alpiniști sau pentru toată lumea pasionată de drumeții – există ceva pentru toate gusturile. Utilizați selecția de produse pentru a vă echipa corespunzător pentru următoarele proiecte.

Categories:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *