Adidasi Versace Medusa. Ce pret au in Romania?

In Romania adidasii Versace Medusa fac furori. Nu ai auzit inca de acesti sneakersi barbatesti la moda? Este adevarat ca intotdeauna ne scapa cate ceva, dar probabil ca domeniul modei este cel mai versatil.

Ce pret au acesti adidasi originali in Romania si mai ales, de unde ii cumparam?

Inainte de toate, trebuie precizat ca Versace e un brand de lux, iar colectiile acestei firme sunt apreciate de persoane importante din intreaga lume.

Toata nebunia cu Versace Medusa si acesti celebri adidasi a ajuns si in Romania, iar tu vrei sa afli cat costa. Foarte cool, am spune noi!

Pregateste un buget de 300 euro daca vrei sa ai in picioare acesti adidasi de la Versace. Este drept ca ii poti gasi si uneori si la reducere insa personal nu am gasit nicaieri acest model sub 280 euro. De asemenea e cunoscut faptul ca rare sunt ocaziile cand adidasii Versace Medusa sunt la oferta.

In Romania ii putem gasi la vanzare atat online cat si in magazinele de lux cu vad comercial. Trebuie sa mai cunosti faptul ca in colectia Medusa se regasesc si slapi, mocasini originali cat si halate de baie sau alte haine de ocazie.

Merita un pret atat de mare acesti adidasi Versace Medusa?

Avand in vedere rapiditatea cu care stocurile se epuizeaza online putem aprecia ca acest model de adidasi este in voga dar se si vinde foarte bine. Pretul il dicteaza popularitatea acestor adidasi cu design original.

Dupa ce ii vei incalta vei putea spune cu certitudine daca acesti sneakers merita pretul la care se gasesc de cumparat.

Pana atunci nu iti putem recomanda decat sa gasesti niste reduceri foarte bune astfel incat pretul final sa fie convenabil pentru tine.

Cu siguranta cel mai indicat este sa cumperi Versace Medusa originali si nu o replica sau un fake realizat din materiale slab calitative. Decat sa porti niste adidasi fake mai bine nu ii mai cumperi.

Daca nu ai un buget de 300-400 euro pentru o pereche de adidasi Versace Medusa originali, sa stii ca te poti orienta si catre alte firme care vand incaltaminte de lux. De exemplu o pereche de adidasi Emporio Armani sau Calvin Klein e mult mai ieftina decat Versace Medusa.

Atentie cand comanzi adidasi de lux de pe olx sau alte site-uri de anunturi pentru ca iti poti lua teapa cumparand un model fake fara macar sa stii. Te incurajam sa apelezi mereu la magazinele online de lux daca vrei sa fii in trend si iti permiti acest lucru.

In ultima vreme se gasesc tot mai rar acesti adidasi Versace Medusa online si din acest motiv e dificil sa ii achizitionezi. Fie nu se gaseste marimea ta, fie au un pret foarte mare. In orice caz putem spune ca acest trend al adidasilor Versace este pe o panta ascendenta si nu pare sa se demodeze prea curand.

Categories:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *